×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Sponsrat inlägg

PCS 3 Europe-finalerna inleder i helg — 200 000 dollar i prispotten

1
Det är fråga om den stora stundande PUBG-turneringen i Europa. De bästa lagen från regionen, tre helger av fullspäckad action och kampen om merparten av 200 000 dollar. Det här är turneringen ni inte vill missa.
Med start den 7 november, kommer vi få se de 16 kanske bästa lagen i Europa ta upp kampen i finalerna av den tredje upplagan av PCS, PUBG Continental Series. Turneringen spelas över tre helger, med fyra kartor per matchdag. Under oktober månad har lag haft möjlighet att kvala int till topp 16 av PCS 3, alltså de lag som nu står kvar som deltagare i den slutgiltiga turneringen. Detta finalskede drar igång lördag den 7 november och spelas sedan över tre helger. Datumen är 7-8 november, 14-15 november och hela spektaklet kommer att avgöras 21-22 november. Samtliga matchdagar går av stapeln kl. 19.00. Laget med mest poäng när hela turneringen ska summeras, vinner lejonparten av 200 000 dollar.

Så här har PCS3 tagit form.
PCS 3 i ett nötskal.

Bland deltagarna hittar vi många lag och spelare att hålla ögonen på ur ett nordiskt perspektiv. I det kanske mest framgångsrika laget i Europa i form av Faze Clan, hittas bland andra svenske stjärnan David "Fuzzface" Tillberg-Persson i laget, tillsammans med lagkamrater från både Norge och Danmark. Faze ska försöka försvara mästartiteln, efter ha vunnit PCS 2. Andra lag att hålla koll på är helfinska laget Ence, ryska jättarna i Natus Vincere och internationella storlaget Team Liquid.

Det går att argumentera för att Europa är den mest högkvalitativa regionen inom hela PUBG-scenen, och många är lagen som vill bevisa sig som kontinentens främsta. Ska det bli Na'vi som visade sig otroligt heta under gruppspelet som ska stjäla titeln av Faze Clan? Eller kan Team Liquid höja sig till sina forna glansdagars nivå och utmana de andra mästarlagen. För att se hela deltagarlistan och fullständig information om turneringen, ska ni bege er till pubgesports.eu.

En annan orsak att följa med turneringen är allt extra smått och gott som sändningen kommer bjuda på. På twitch kommer drops att vara aktiverade och det kommer ordnas frågesporter där man kan vinna in-game esport-poäng. Man kan också vinna Pick’ Em Challenge-kuponger genom att använda sig av koder som kommer dyka upp i rutan under sändningen. Mer information om detta hittar ni på Youtube. Matcherna kommer att livesändas på engelska och de kommer att streamas på Twitch och Youtube, och mer information hittar ni som sagt på pubgesports.eu.
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..