×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Därför kan Overwatch och Blackout bli free-to-play

2
Kan Overwatch och Call of Dutys Blackout bli free-to-play? Enligt Wedbush Securities Michael Pachter, via en artikel från gamesindustry.biz, kan detta hända redan till sommaren.
Nyhetssidan gamesindustry.biz har bett ett antal webb- och spelexperter att spå framtiden, eller i alla fall året som komma skall. En av experterna som delade med sig av sina tankar var Wedbush Securities Michael Pachter som tror att fler spel kommer att gå free-to-play under 2019. Han tror att samtliga ägare av Overwatch League redan nu varit i diskussion med Blizzard gällande att göra Overwatch free-to-play. Detta för att få in nya spelare som mycket möjligt kan konverteras till OWL-tittare. Pachter tror att förändringarna kommer att ske i mitten av juni, då spelet firar tre år.

Ett annat spel som Pachter tror kommer att följa FTP-trenden är Call of Duty, närmare bestämt Blackout. Detta väntar Pachter kommer att hända minst en månad innan utvecklarna släpper nästa del i spelserien, som ett sätt att lyfta det nya spelet. Under 2018 visade Epic Games hur effektivt free-to-play är när Fortnite tog världen med storm. Även Valve släppte tyglarna en aning när de i slutet av året gjorde Counter-Strike: Global Offensive till ett FTP-spel.


Artikelbild: gamesindustry.biz

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..