×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fuskare tagen på bar gärning på Dreamhack – fick lämna Elmia

1
Videon som visar hur fuskaren buas ut av andra Dreamhack-besökare har setts över en miljon gånger.
En fuskare har tagits på bar gärning på Dreamhack och kastats ut från Elmia. Det rapporterar den amerikanska esportprofilen Jake Lucky på Twitter.

Enligt Lucky ska fuskaren ha varit inblandad i en härva där personen på plats bidragit till att låta andra spelare delta i Dreamhacks BYOC-turnering i Fortnite hemifrån, något som källor med insyn i frågan bekräftat för Fragbite. Spelarna som spelat hemifrån uppges ha använt fuskprogram för att försöka ta sig långt i turneringen som har hela 250 000 dollar (~2,6 miljoner kronor) i prispotten.

I sitt Twitter-inlägg har Lucky delat en video som uppges visa hur fuskaren eskorteras ut ur LAN-området av Dreamhack-personal. I videon, som i skrivande stund har setts över 1,2 miljoner gånger på Twitter, buas fuskaren ut av andra LAN-besökare.


Artikelbild: Pressbild/Fortnite och Jake Lucky/Twitter

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..