×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanien

Succé i gruppspelet tar den spanska mixen Wololos direkt till kvartsfinal

1
Wololos, det enda laget som kan betrakta Barcelona som hemmaplan, gick fram starkt då grupp B avgjordes igår kväll. I övrigt blev det inga överraskningar då både Space Soldiers och BIG tog sig vidare.
Genom att gå obesegrade genom hela gruppspelet lyckades spanska Wololos, med bland andra Óscar "mixwell" Cañellas och Christian "loWel" Garcia Antoran i laget, att säkra förstaplatsen i grupp B. Det enda poängtappet kom i vad som skulle visa sig vara en tidig gruppfinal, detta då laget ställdes mot turkiska Space Soldiers. Den matchen slutade oavgjort och den där extra poängen bidrog även till att det turkiska laget sedermera kunde säkra andraplatsen före tyska BIG.

Sämre gick det för Quantum Bellator Fire och Nemiga Gaming, som endaste mäktade med en vinst vardera. Värt att notera är att Quantum Bellator Fires vinst kom mot just Space Soldiers, det i den sista matchen som spelades under gårdagens gruppspel. När vi summerar det hela innebär gårdagens resultat att Wololos,precis som svenska Godsent, nu är klara för kvartsfinal.

Slutställning, Grupp B

# Team M W L T RD TP
1 Wololos 4 3 0 1 24 10
2 Space Soldiers 4 2 1 1 5 7
3 BIG 4 2 2 0 13 6
4 Quantum Bellator Fire 4 1 3 0 -12 3
5 Nemiga Gaming 4 1 3 0 -30 3

Lag som Envyus, Virtus.pro och Fnatic spelar under fredagen
Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..