×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanien

Virtus.pro åker hem tidigt — Envyus till kvartsfinal

1
Efter att ha endast samlat två poäng på fyra matcher stod det klart att dagens överraskning kom från den polska sidan som nu tvingas lämna WESG-finalerna. I gruppen gick fransmännen i Envyus vinnande då de genom motsatsen säkrade en direktplats till kvartsfinalerna.
Fredagen såg ut att bli en bra dag för polackerna som tidigt spelade oavgjort mot det stjärnspäckade Russia. Erfarne Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski visade också en bra form efter att ha spelat en nyckelrollen i Virtus.pro under en större del av rundorna. Väl mot Belgium, som likt andra lag i gruppen också präglas av ökända namn, började trycket från den polska sidan fallera innan de förlorade med 16-9.

Utan ett plåster på såren fortsatte stjärnlaget vidare mot en ytterligare rival, Envy, där det återigen gick till trettio rundor innan spiken sattes i kistan och Virtus.pro var garanterade en returbiljett hem. I slutskedet fick polackerna en sista chans för frälsning mot Gameagents, där de förvånansvärt nog spelade 15-15 för tredje och sista gången.

För fransmännens del gick det i motsatt riktning då de endast tappat en enda poäng under gruppspelet och därmed säkrat en plats i kvartsfinalerna tillsammans med spanska mixen Wololos och svenska Godsent. Belgium och Russia kommer att spela vidare i sextondelsfinalerna som tar plats under morgondagen.

Slutställning, Grupp C

# Team M W L T RD TP
1 Envy 4 3 0 1 18 10
2 Russia 4 2 1 1 5 7
3 Belgium 4 2 2 0 -1 6
4 Virtus.pro 4 0 1 3 -7 3
5 Game Agents 4 0 3 1 -15 1

Under kvällens gång kommer vi även att få se fnatic spela
Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..