×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Ninjas in Pyjamas vinner sin inledande match mot SK Gaming i Marseille

6
Dreamhack Masters Marseille 2018 börjar bra för de svenska ninjorna när de slår SK Gaming med 16-13 på Train. Fnatic har redan börjat spela mot Tyloo i sin inledande gruppmatch.
Dagen har bara börjat och i Marseille, Frankrike, och Ninjas in Pyjamas har säkrat Sveriges första vinst. Laget som spelat bra online har redan lyckats bevisa att de kan briljera på LAN efter vinst på Train över SK Gaming med 16-13. Detta trots att den brasilianska sidan stod i ledning med 8-7 vid halvtid. I topp för NiP stod William "draken" Sundin med 27 frags efter bra spel med sin AWP.

I de övriga matcherna under dagen har Mousesports vunnit över Valiance med 16-13 på Mirage och Faze Clan dominerade Envy med 16-1 på Cache. Just nu spelar Cloud9 mot G2 Esports för att avsluta de inledande matcherna i de två första grupperna. Grupp C har dock redan dragit igång där Fnatic står i ledning mot Tyloo.

Se samtliga matcher och resultat i vår tittarguide

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..