×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Godsent jagar finalplats i Qi Invitational

1
Svenska Godsent tog sig, med viss möda, till slutspel i Qi Invitational - som för tillfället spelas i den serbiska huvudstaden Belgrad. Nu väntar en intressant semifinal mot Valiance, laget som något överraskande deltog i Dreamhack Masters Marseille.
De båda lagen har ställts mot varandra vid två olika tillfällen tidigare under året. Första gången var i Bets.net Challenger Series, och då segrade Godsent med 16-8 på Mirage. Senare drabbade de samman i en bäst av tre-match under GG:Origin, en match där Godsent åter besgrade Valiance - denna gång med 2-0 i kartor (16-11 Inferno, 16-8 Mirage).

På förhand ser det med andra ord riktigt lovande ut för det svenska laget. Skulle de återigen lyckas besegra Valiance väntar en turneringsfinal mot vinnarna av semifinalen mellan AGO Esports och Tyloo.

Semifinal 2

Matchen sänds i sin helhet av arrangören, ThunderMediaTV
Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..