×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Astralis och Natus Vincere direkt till slutspel i Atlanta

1
Eleague Premier 2018 har skickat vidare sina två första lag till slutspel. Astralis och Natus Vincere slog Team Liquid respektive Mousesports för att säkra de första platserna.
Under natten ställdes de toppande lagen från varje Eleague Premier-grupp mot varandra i jakten på en direkt slutspelsplats. I grupp A var det Astralis som fick ta sig an ett hungrigt Team Liquid. Det slutade med vinst till den danska femman efter att de slagit sina motståndare med 16-12 på Nuke och 16-7 på Mirage.

Natus Vincere fick lov att möta Mousesports i grupp B:s vinnarmatch. Danylo "Zeus" Teslenko och hans lagkamrater skickades direkt vidare till slutspelet efter att de vunnit över Mouz med 2-1 i kartor. Den första kartan, Inferno, gick Mousesports håll med 16-14 men Na'vi besvarade med att vinna både Train och Mirage med 16-7 respektive 16-11.


Idag ställs svenska Fnatic mot Faze Clan i en av förlorarmatcherna

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..