×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

En s1mple affär — Natus Vincere vidare till final i London

2
Första laget att ta sig till final är Natus Vincere efter de besegrade Made in Brazil 2-0 (16-10,16-5) tack vare storspel av både S1pmle och Electronic.
Först ut var Natus Vinceres kartval Overpass och med en vunnen pistolrunda kunde Na´vi göra som de gjort under hela turneringen och ta de följande två rundorna för en 3-0 ledning. Med vapen i hand kunde dock Made in Brazil ta fyra rundor innan CIS-laget tog resterande rundor förutom en innan halvlek. Andra halvan började precis som den första, med att Na'Vi tog tre raka rundor, de fortsatte ända till 15-5 innan MIBR gjorde ett sista ryck, det räckte dock inte hela vägen och Natus Vincere med Oleksandr "s1mple" Kostyliev i spetsen tog hem första kartan 16-10.

Andra kartan var MIBRs oförväntade val dust2. Det gick inte bättre för syd-nord amerikanska linan och laget från öst fortsatte att vinna pistolrundor och kunde denna gången ta ett övertag på 7-0 innan Janko "YNk" Paunovićs manskap kunde svara med tre egna. Det kunde dock inte ta mer än ytterligare två under resterande av halvan. Innan sidbytet var ställningen 10-5. MIBR fick inte något grepp om kartan när de gick över till CT-sidan och S1mple kunde med hjälp av Denis "electronic" Sharipov vinna andra kartan med 16-5 och serien med 2-0.

I finalen kommer de möta Astralis eller Team Liquid, vilka tror du att de möter i final?




Artikelbild: Adela Sznajder för Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..