×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Florida med första vinsten under andra veckan av Overwatch League

0
Vi har nu gått in på den tredje veckan av Overwatch League och det har därför bliviti dags att sammanfatta föregående vecka. En vecka som slutade med att tre lag fortsatt var obesegrade och svensklaget Florida Mayhem säkrade sin första vinst.
Ja det råder fortsatt Sydkoreansk dominans i Overwatch League. Ingen större förvåning där då de tre lagen Seoul Dynasty, London Spitfire och New York Excelsior alla är favorittippade. Los Angeles Valiant, som även de var obesegrade efter den första veckan, hade en tuff andra vecka med dubbla förluster.

I botten är det allt jämnt två lag som ännu inte har lyckats vinna en match. Glädjande nog är dock inte svensklaget Florida Mayhem ett utav dessa lag.

Resultat — Vecka 2

Fragbites analys

Toppen

Den koreanska trojkan i toppen av tabellen var obesegrade även efter den andra veckan. På lördag kommer det dock att bli ändring på det, detta då Seoul Dynasty och New York Excelsior ställs mot varandra i helgen. Nytt lag i topp fyra är Houston Outlaws. Laget tog sig dit genom att besegra Shanghai Dragons med 4-0, för att sedan vinna slaget om Texas - mot Dallas Fuel, med lika starka siffror.

Botten

Philadelphia Fusion öppnade ligan bra men förra veckan blev en tung sådan. Nu väntar ännu en tuff vecka med ett par svåra matcher. För svensklaget Florida Mayhem blev förra veckan ändå något av en framgång. Laget säkrade nämligen sin första vinst i ligan, om än mot bottentippade Shanghai. Värt att notera är att Florida redan har mött två av de tre Sydkoreanska topplagen, något som bäddar för att det kan bli fler poäng framöver för svenskarna. Övriga två lag i botten är Dallas Fuel, som dragits med tumulten kring Félix "xQc" Lengyel, och Shanghai Dragons. De sistnämnda har inte direkt bjudit på något motstånd i någon match, men inatt spelade de faktiskt bra och tog en karta ifrån självaste Seoul Dynasty. Frågan är dock om de lyckas samla på sig någon vinst innan den första delen av grundserien är över.

Spelare som sticker ut


Gael "Poko" Gouzerch (Philadelphia Fusion)
Helt otrolig statistik för kills med Dvas ultimate, Self Destruct. En riktig Dva-specialist.

Sung-heyon "Jjonak" Bang (New York Excelsior)
Den absolut bästa Zenyatta-spelaren i ligan just nu i mitt tycke, tätt följd av Shaz.

Jae-Hyeok "Carpe" Lee (Philadelphia Fusion)
Visat rejäl mångsidighet och individuell skill, främst som Tracer och Widowmaker.

Jiri "LiNkzr" Masalin (Houston Outlaws)
Ganska överskuggad av Jake vad gäller DPS-spel i Outlaws denna vecka. Men Linkzr har även han sett rejält stark ut på bl.a. Widow, även om han kanske inte setts lika mycket i killfeeden. Lite utav en unsung hero under matchen mot Fuel.

Matcher att hålla koll på — Vecka 3

Notera att den första speldagen av vecka tre har passerat. Där fick vi se Los Angeles Valiant ta hem titeln "Los Angeles bästa Overwatch-lag" sedan de besegrat Los Angeles Gladiators med jämna 3-2. Det finns dock ytterligare ett gäng spännande matcher att spana in under helgen, inte minst under lördagen.

Ett fullständigt schema hittar ni på Overwatch Leagues turneringssajt här på Fragbite.

Följ Overwatch League live på twitch.tv/overwatchleague

Torsdag, 25 januari



Fredag, 26 januari



Lördag, 27 januari



Söndag, 28 januari



Foto: Overwatch League

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..