×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Philips OneBlade Cup

Här är vinnarna av de fyra första kvalveckorna — och anmälan till nästa veckas kvalturnering

1
Fyra veckor av PUBG-action är avklarade. Det innebär att hela 56 lag har kvalificerat sig för den stora finalveckan. Samtidigt som vi presenterar de olika kvalveckornas vinnare passar vi även på att blicka framåt, och uppmanar er att anmäla ert lag till kvalvecka nummer sex.
Totalt har 370 stycken lag deltagit i Philips OneBlade Cup hittills, och under kvalvecka fem - som spelas med start i helgen - deltar ytterligare 88 lag. Har du och ditt lag ännu inte hunnit testa att sätta era skills på prov? Ingen fara. Nu öppnar vi vi upp anmälan för kvalvecka nummer sex. Mer information om detta hittar ni längre ner.


På måndag går startskottet för den sjätte kvalveckan, vilket innebär att vi efter det har tagit oss halvägs genom alla kval. Efter det återstår endast fyra kvalveckor innan det har blivit dags att knyta ihop säcken. Det betyder att du som önskar delta i turneringen börjar få det lite hett om öronen.

Philips OneBlade Cup – Kvalvecka sex


6 maj
23:55 – Registeringen stänger / check-in avslutas

7 maj
cirka 12:00 – Lobbygrupperna offentliggörs
19:00 – Runda 1, grupp A (BO3)

8 maj
19:00 – Runda 1, grupp B (BO3)

9 maj
19:00 – Runda 1, grupp C (BO3)

14 maj - Veckofinal
18:40 – Check-in öppnar (på Discord)
19:00 Runda 2 (BO3)

Klicka här för att anmäla dig och ditt lag redan idag!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..