×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Overwatch

London Spitfire vinner Overwatch League

1
Två fartfyllda finaldagar av Overwatch har nu funnit sitt slut med London Spitfire på topp efter två avslutade matcher. En miljon dollar och titeln som världsmästare ristades in under deras namn då första upplagan av Overwatch League korat sin vinnare.
Efter en hel del tummult under säsongen lyckades slutligen London Spitfire bli något som inte setts förut. Det koreanska drömlaget som smälts samman inför slutspelen, och nu finalen mot Philadelphia Fusion, lyckades hämta hem den första säsongen av Overwatch League. Två dagar, två matcher och sju kartor spelades under finalerna med en Jun-Young "Profit" Park som briljerade gång på gång genom dagarna.

Utsedd till den mest värdefulla spelaren, eller MVP, i den första finalen var just Profit. Talangen visade sig inte bara under första matchens Volskaya, utan även imponerande nog i andra matchens Junkyard där den koreanska DPS-spelaren lyckades rada upp en perfekt Dragonstrike för att eliminera fyra motståndare. Första matchen slutade 3-1 i Spitfires favör följt av en nästintill felfri 3-0 vinst i den andra och sista matchen. Profit spelade sannerligen en avgörande roll för Spitfire som nu titulerat sig mästare över den första finalen i historien.

Philadelphia Fusion vs. London Spitfire
Fusion: Carpe, Eqo, SADO, Poko, Boombox, Neptuno
Spitfire: NUS, Bdosin, Profit, Fury, birdring, Gesture

En hel summering av andra matchen
Blizzard


Artikelbild: Blizzard

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..