×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Blizzard samarbetar med Lego — skapar Overwatch-karaktärer

1
Lekte du också med Lego som liten? Nu står det klart att Lego har inlett ett samarbete med Blizzard för att göra utvalda Overwatch-karaktärer till verklighet. Det ryktas även om en TV-serie.
Bara veckor efter att Blizzard hintat om ett samarbete med Lego har företaget nu lagt upp en teaser via Overwatch officiella Twitter-konto. Vad man kan se i den korta videon verkar det finnas sex karaktärer. Från vänster ser det ut att vara Widowmaker, Reinhardt, Genji, Soldier 76, Mercy och sist men inte minst McCree. Det finns inte speciellt mycket mer att gå på gällande samarbetet, men mer information kan komma att släppas under den pågående veckan under antingen Gamescom i Tyskland eller från ett sydkoreanskt Overwatch-evenemang där bland andra Jeff Kaplan är på plats.

Vad vi dock kan gissa utifrån den information som finns är att Overwatch-setet kommer att släppas i början av 2019 då Legos Overwatch-sida är märkt med "Copyright 2019". Utöver detta ryktas det även om att samarbetet kommer att nå TV-skärmen då en Overwatch-serie verkar vara på gång. Ryktena menar att serien kommer att sändas via Netflix, men detta kan komma att ändras då Overwatch redan har ett officiellt samarbete med Disney för Overwatch League.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..