×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Här är alla Lunar New Year-skins till Overwatch

1
Den 5 februari firas det kinesiska nyåret vilket i år faller på grisen. För att fira detta håller Blizzard ett "Lunar New Year"-event i Overwatch, något som bland annat för nya skins till spelet.
Grisens år är på ingång och detta firar Blizzard genom att öppna upp ett nytt event i dess FPS-spel Overwatch. Eventet går under namnet "Lunar New Year" och kommer att pågå mellan den 24 januari och den 18 februari, det vill säga att det både är ett sätt att fira men också för att ladda upp inför det riktiga kinesiska nyåret som firas den 5 februari. Detta innebär att eventet redan är live, så det är bara att hoppa in i spelet för att delta.

Förutom att tidigare event-skins återvänder till ett nedsatt pris och "Capture the Flag" så finns det en hel del nya skins. För att tagga spelarbasen på eventet har Blizzard i dagarna som ledde upp till eventstart offentliggjort de nya skinsen. De flesta är inspirerade av historiska kinesiska militärer medan andra refererar till koreansk kultur. Se skinsen, och trailern, i spelaren ovan.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..