×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Gambit vinner över Virtus.pro och säkrar första slutspelsbiljetten

1
Det hade blivit dags att utse det första slutspelslaget då "Legends"-lagen Gambit Esports och Virtus.pro drabbade samman på Nuke. Det blev en bitvis jämn match som Gambit Esports slutligen kunde vinna med 16-11.
För första gången idag laddades Train på servern då det blivit dags för Virtus.pro och Gambit Esports att drabba samman. Förstnämnda Virtus.pro började på den försvarande sidan och gjorde det riktigt bra. Polackerna vann fem raka rundor innan Gambit slutligen lyckades eliminera samtliga motståndare och säkra det kazakiska lagets första runda. Gambit vann sedan ytterligare en runda innan Virtus.pro sedan plockade hem sin sjätte.

Efter det vaknade Gambit till liv på allvar. Hela laget höjde sig flera snäpp, även om Dauren "AdreN" Kystaubayev kanske stack ut lite extra. Laget vann sex raka rundor och hade med det sett till att de skulle få gå in i den andra halvan med en ledning. Det blev i slutändan med minsta möjliga marginal då Virtus.pro vann halvans sista runda.

Den andra pistolrundan plockades sedan upp av sedan Mikhail "Dosia" Stolyarov eliminerat tre motståndare och tidigare nämnda Kystaubayev plockade de andra två Virtus.pro-spelarna. Det kazakiska laget vann även den första ecorundan innan Virtus.pro sedan köpte i halvans tredje runda och lyckades vinna den. Polackerna vann sedan ytterligare två rundor, vilket gav ställningen 10-10, innan Gambit på nytt lyckades ställa upp ett framgångsrikt försvar.

Den här gången kunde Gambit, genom fortsatt starkt spel från både Kystaubayev och Stolyarov, klättra upp till 15 vunna rundor och matchboll. Virtus.pro lyckades neka Gambit ett avgörande i runda 26 genom tre frags från Filip "NEO" Kubski och en detonerad bomb. Mer än så kunde de inte störa Gambit som säkrade avancemanget i rundan efter.



Detta innebär alltså att Gambit Esports fortsatt kan titulera sig ett "Legends"-lag, och att de är det första laget att bli klara för slutspel i Krakow. Virtus.pro då? Ja de får fortsätta jakten på en slutspelsplats i morgon.

Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..