×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

SK Gaming klara för Epicenter-final efter att ha besegrat Astralis med 2-0

1
Brasilianska SK Gaming fortsätter att storspela i ryska Sankt Petersburg och blev under lördagen det första laget att säkra en finalplats. Detta kom efter en 2-0 seger i semifinalen, där den andra kartan avgjordes i förlängning.
Den första av lördagens två Epicenter-semifinaler har avgjorts. I den fick vi se SK Gaming öppna bäst, detta då det brasilianska laget vann inledande Train, som var motståndarlaget Astralis kartval, med 16-11. SK började som det försvarande laget och tog med sig en 10-5-ledning in till den andra halvan. Där lyckades Astralis klättra något på resultattavlan men parkade till slut på elva vunna, sedan var det avgjort.

Matchen flyttades sedan över till SK Gamings kartval, Mirage. Här var det åter SK som började på den försvarande sidan, men det var i stället Astralis som öppnade bäst. Det danska laget vann den första halvan med hela 11-4 och semifinalen såg ut att vara på väg mot en tredje karta. Men icket. SK kunde nämligen svara med ett lika övertygande anfallsspel vilket gav resultatet 15-15 efter full tid. Förlängning krävdes och väl där var det SK - med vind i seglen - som var det starkare laget. SK Gaming vann till slut med 19-17 och är med det klara för söndagens final.

Semifinal 1


Semifinal 2


Turneringen inte över för Astralis, ska spela bronsmatch under söndagen
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..