×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Twitch-giganterna kritiska till ryktade ändringarna: "Kommer skada mindre content creators"

1
Twitch står i blåsvädret efter de ryktade förändringarna uppmärksammas.
Twitch-giganter som Pokimane, Asmongold och HasanAbi kritiserar ryktade kommande förändringar från plattformen där kreatörer och tittare negativt påverkas.

Efter att en Bloomberg-artikel avslöjade de ryktade förändringarna som innefattar; mer reklam, lägre inkomst och mindre exklusivitet på plattformen, kritiserar ett flertal kreatörer och användare de ryktade planerna.

- Jag tycker Twitch bara ska implementera reklam som inte direkt stör sändningen (enskild ruta, bild-i-bild, banderoll etc). Jag förstår att annonsörer är grundläggande för vinning, men att störa tittarupplevelsen är inte hur de borde göra det, skriver Pokimane på sin Twitter.

Även Asmongold delade sina åsikter kring situationen under en livesändning och ställde sig mycket kritisk till förändringarna då mindre kända kreatörer får det betydligt svårare att överleva på plattformen. "Det kommer skada mindre kreatörer, och det är det som suger."


I sitt uttalande nämner Asmongold att för profiler som sig själv kan han oavsett förändringarna tjäna sina pengar på sponsrat innehåll och behöver inte förlita sig på plattformens intäktssystem medans mindre kreatörer inte har de förutsättningarna.

Hasan kommenterar de ryktade förändringarna och pekar ut Twitch som giriga och tillsynes onåbara då han tänker att Twitch tror att de inte har någon konkurrens från andra plattformar i livestreaming-utrymmet.

Artikelbild: Hasanabi/Pokimane/Asmongold/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..