×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Godsent besegrar Tyloo med 2-0 — vinner Qi Invitational

4
Under torsdagskvällen blev det klart, Godsent gick hela vägen nere i Serbien och säkrade titeln under Qi Invitational. I finalen ställdes de mot kinesiska Tyloo, som de slutligen besegrade med 2-0 i kartor.
För svensk del började torsdagen med att Godsent spelade semifinal mot Valiance. Valiance vann den första kartan efter förlängning, därefter stod Godsent för en riktig utklassning då de vände matchen genom 16-4 och 16-0. Därmed var laget klart för turneringsfinal mot Tyloo.

Väl i finalen var det återigen svenskarna som visade sig vara det starkaste laget. Efter att först ha vunnit Cobblestone med 16-9 tog de en knapp seger även på den efterföljande kartan, Overpass. Därmed var finalen avgjord och Godsent-spelarna säkrade därmed organisationens första riktiga turneringstitel någonsin. Förutom äran vänder svenskarna hemåt med 46 000 dollar på fickan.

Turneringsfinal


Artikelbild: WESG

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..