×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Astralis till majorfinal över Team Liquid

2
Astralis är vidare till final efter två jämna kartor (16-8, 16-7), nu väntar Natus Vincere i finalen.
Det var en jämn serie och resultatet speglar inte matchen. Första kartan var Astralis val Nuke, där de öppnade med att vinna pistolrundan. Team Liquid gav dem dock ingen vila och efter storspel av Russel "Twistzz" Van Dulken plockade de hem följande runda. Första halvan karaktäriserades av 1v1 situationer och när röken väl skingrades var det Astralis som hade en 9-6 ledning. Andra halvan började med en pistolrunds vinst av amerikanarna men danskarna gav tillbaka samma mynt som de fick första halvan och kunde därefter koppla ett hårt grepp om resten av kartan och stängde matchen 16-8.

Nu väntade Mirage och Astralis började på CT-sidan, Emil "Magisk" Reif stängde direkt ner Liquids försök till ett B-anfall med fem raka HS. Dominansen fortsatte genom hela första halvan och när det var tid för halvtid var ställningen 12-3. Den fortsatte under andra halvan och Liquid kunde bara svara med en runda innan deras motståndare var uppe på kart-och matchpoäng. I sista stund visade de tecken på liv men det var bara det sista dödsrycket innan Astralis stängde kartan och matchen 16-7.

Nu väntar Natus Vincere i finalen, kommer Astralis kunna ta hem ännu en major eller kommer Na'Vi vinna sin första?





Artikelbild: Adela Sznajder för Dreamhack

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..