×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanien

Fnatic slutar trea i gruppen — både AGO och Limitless bättre

1
Det blev ingen nya svensk succé då turen kommit till Fnatic att spela sin grupp under de europeiska och östeuropeiska WESG-finalerna i Barcelona. Svenskarna slutade först på en tredje plats och nu väntar en tuff åttondelsfinal mot Russia i helgen.
WESG-finalerna började bra för Fnatic som efter två omgångar besegrat både serbiska Resistance och danska Fragsters. Därefter åkte svenskarna på en riktig chockförlust, detta då franska Limitless Addict stod för motståndet. Fransmännen vann matchen, som utspelade sig på Cache, med 16-12.

I det läget hade Fnatic fortfarande häng på en topplacering, men efter att de åkt på sin andra raka förlust i den avslutande matchen mot polska AGO Gaming (16-8, Train) stod det klart att svenskarna fick nöja sig med en tredjeplats i gruppen. Därmed är det även klart att Fnatic kommer att behöva spela morgondagens åttondelsfinaler för att ta sig till kvartsfinalerna, där landsmännen i Godsent redan väntar. För motståndet i morgon står ett stjärnspäckat Russia. Tuffast möjliga motstånd med andra ord.

Slutplaceringar, Grupp D

# Team M W L T RD TP
1 AGO Esports 4 4 0 0 32 12
2 Limitless 4 3 1 0 12 9
3 Fnatic 4 2 2 0 3 6
4 Resistance 4 0 3 1 -21 1
5 Fragsters 4 0 3 1 -26 1

Första omgången av slutspelet startar klockan 10 på lördagen
Fragbite

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..